Nicolai Sylvest er en ung racerkører, der er på vej frem. Selv om han blot er årgang 1997, så har han allerede opnået mere end de fleste i sin karriere på racerbanerne.

2009-Nicolai-Laurbaerkrans-012009 Den første kartingsæson blev særdeles succesrig, for det lykkedes Nicolai Sylvest at sikre sig hele to titler.

Det blev både til et Sjællandsmesterskab og titlen i Dansk Automobil Sports Unions Ungdoms Cup (svarende til Danmarksmesterskabet) for Cadett-klassen.

I den internationale Rok Cup på South Garda-banen i Italien blev han nummer 12 blandt 63 startende.

2010 Året efter rykkede Nicolai Sylvest et niveau op til den internationale KF3-klasse.

Dette skift udløste ikke bare en sølvmedalje i kampen om Danmarksmesterskabet, men også kvalifikation til såvel EM som VM.

Trods sin unge alder lykkedes det ham at slutte i den bedste halvdel i begge mesterskaber.

2011-Nicolai-Podium-022011 Efter to sæsoner primært i Danmark valgte Nicolai Sylvest i 2011 udelukkende at køre i udlandet for at kunne udvikle sig i den skrappere konkurrence.

I den anerkendte World Series of Karting lykkedes det ham at sikre sig den sammenlagte tredjeplads i KF3-klassen i kamp mod 70 kørere fra hele Europa.

I World Series of Kartings såkaldte Euro Series blev han — som den første dansker nogensinde — en suveræn vinder af finalen i Spanien.

2012 Skridtet blev taget til Formel Ford, hvor han med seks sejre og 11 andre podieplaceringer blev dansk mester – endda som den yngste nogensinde.

2012-Nicolai-Van-Diemen-06

Den danske sæson blev suppleret med starter på de internationale baner Zandvoort, Spa-Francorchamps og Nürburgring—på sidstnævnte bane kom han på podiet og satte ny banerekord.

2013-Nicolai-Pris-012013 Året startede godt, da Nicolai Sylvest blev udtaget til at blive en del af Team Danmarks Talentprogram for 2013-2016.

Samtidig blev han ved Dansk Motorsport Award i Cirkusbygningen af Dansk Automobil Sports Union kåret som årets talent på asfaltbane.

Senere på sæsonen havde han de første starter i sin det internationale ATS Formel 3 Cup, som blev afviklet på baner i Tyskland og Østrig.

2014 I sin anden sæson i den internationale Formel 3-klasse vandt Nicolai Sylvest på Nürburgring sin første sejr i klassen.

Det var med til at sikre ham en samlet femteplads i ATS Formel 3 Cuppen.

2014-Nicolai-F3-15

2015 Denne sæson bød på et skifte fra formelbiler til sportsvogne.

En testkørsel i efteråret 2014 på Hockenheim for Mercedes-AMG betød, at han fik en plads hos det tyske Rowe Motorsport, hvor han bl.a. delte en Mercedes SLS AMG med hollænderen Indy Dontje og den tidligere Formel 1-testkører Daniel Juncadella i Blancpain GT Series.

I efteråret blev Nicolai Sylvest så Danmarks yngste debutant i et officielt verdensmesterskab i en bilklasse, da han på Fuji-banen i Japan og Shanghai-banen i Kina var med Larbre Competitions Chevrolet Corvette i World Endurance Championship.