Efter godt to måneders pause kan Nicolai Sylvest i den første weekend i august endelig åbne døren til sin Mercedes AMG GT3, klemme sig igennem sikkerhedsburet og lade sig spænde fast i racersædet, for at gøre klar til den fjerde af årets syv afdelinger af ADAC GT Masters Series.

”Vi skal køre løbet på Nürburgring, og det er altså en bane, der betyder meget for mig,” siger den 21-årige racerkører fra Jægerspris.

”Jeg kørte der første gang i 2012, hvor jeg stadig kørte Formel Ford, og i 2014 vandt jeg mit første Formel 3-løb i ATS Cuppen. Det er virkelig en bane, som ligger godt til mig.”

Det er ikke kun i formelbilerne, at Nicolai Sylvest har gjort det godt. Det gjorde han også i 2016, da han deltog i en afdeling af ADAC GT Masters Series.

”Dengang kørte jeg også for Team Zakspeed Mercedes-teamet, hvor jeg sammen med min daværende makker, Nikolaj Rogivue, sluttede på en generel tredjeplads og blev bedste juniorkører under 25 år,” fortæller den Team Danmark-støttede kører.

”Nürburgring ligger bare godt til mig, og jeg håber, at jeg sammen med min nye makker Kim-Luis Schramm kan udnytte det til, at vi får et godt resultat.”

Løbene i ADAC GT Master kan streames live på adac-gt-masters.de.